Om os • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK / Betal via MobilePay

Om

Verti Copenhagens formål er at tilbyde æstetik og funktionalitet i vertikale løsninger til en bæredygtig livsstil

Verti Copenhagens moduler kan kombineres på utallige måder, så du kan skabe præcis den kombination og funktion, du ønsker, eller modulerne kan hænge enkeltvis på din væg for et smukt og simpelt look.           

 

Kontor med Verti Mini
Rikke & Jens Raecke

Styrk kreativiteten med Verti Copenhagen

Verti Copenhagen tilbyder bæredygtigt design, der giver dig friheden til at skabe personlige, vertikale løsninger på en praktisk og smuk måde.

Verti Copenhagen designer og producerer vægmoduler i Danmark i et innovativt plantebaseret materiale. Det er vores mål, at vores design til en hver tid lever op til Dieter Rams ti principper for godt design.

Vores produkter giver dig mulighed for at skabe en unik boligindretning. Vores modulløsninger kan bruges på en lang række måder. Fra grønne plantevægge, opbevaring på kontoret til entrémøbel med lys.

Verti Copenhagen giver dig mulighed for at lege med indretningen af dit hjem på en unik, praktisk og smuk mådesamtidig med, at du tager hensyn til miljøet.

Verti Copenhagen blev grundlagt i 2012 af Rikke & Jens Raecke, der ønskede at bringe naturen ind i hjemmet med en grøn plantevæg.

 

Dansk Design 

Alle vores produkter har et strømlinet og skandinavisk design med fokus på kvalitet. Dansk design er centreret omkring at skabe tiltalende produkter baseret på skandinaviske værdier som funktionalitet, enkelhed og minimalisme.

Vores produktion

Få et indblik i vores produktion, og hvordan Verti-produkterne kommer til liv.

BLIV KREATIV

How will you play with Verti Copenhagen?
Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!