Plantevæg indendørs. Bio Plante Potte til Væg • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK / Betal via MobilePay

Bæredygtigt dansk design

Verti Copenhagen er bæredygtigt design, der giver dig friheden til at skabe personlige, vertikale løsninger på en praktisk og smuk måde.

Bæredygtigt dansk design

Verti Copenhagen er bæredygtigt design, der giver dig friheden til at skabe personlige, vertikale løsninger på en praktisk og smuk måde.

Plantevæg indendørs

Grønt er godt for øjet og vores indklime. Jo flere planter, jo bedre har vi det indedørs. Lav din plantevæg indendørs med Verti Copenhagen.

Bæredygtige opbevaringsmuligheder

Bring julen inden for på en bæredygtig og smuk måde, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Fra 2021 bliver vores produkter lavet af planteaffald.

Bæredygtigt design

Verti Copenhagen giver dig mulighed for at lege med indretningen af dit hjem på en unik, praktisk og smuk måde, uden at gå på kompromis med miljøet.

Innovativt plantebaseret materiale
Verti Copenhagens produkter er bæredygtige og fra 2021 vil alle produkter blive produceret i Danmark i et innovativt plantebaseret materiale. Materialet består af hele 94% planter, hvilket betyder at vi kun udleder 6% CO2.

Produktion
Fabrikken i Danmark bruger primært vedvarende energi som vind- og solenergi.
Vi går efter at vores produkter skal være CO2 neutrale.

  • VertiPlants
  • VertiHooks
  • VertiLight
  • VertiMirror
  • VertiJewelry
  • VertiAccessories

VertiPlants

VertiPlants er en enkel og smart vægkrukke med et strømlinet design, der kan bruges til flere formål. VertiPlants fås også i en mindre udgave – VertiPlants Mini.

Du kan have en vægkrukke på din væg for et simpelt og smukt udseende, eller du kan bruge VertiPlants sammen med vores andre moduler, uanset hvad du vil er mulighederne uendelige.

F.eks. kan VertiPlants bruges til at give væggen et naturligt udseende ved at lave en grøn plantevæg og give dig et bedre indeklimaet.

VertiPlants findes i to størrelser VertiPlants og VertiPlants Mini.

Køb nu

VertiHooks

VertiHooks er et minimalistisk knagesystem, der kan monteres på væggen. Den består af et bagpanel og kroge, der er tilgængelige i sort, hvid, eg, valnød og messing.

VertiHooks kan kombineres med vores andre produkter, hvilket skaber et unikt vægdesign, eller du kan hænge det alene på væggen til et enkelt formål.

VertiHooks er en fantastisk opbevaringsløsning til genstande, du bruger hver dag, og som skal være inden for rækkevidde. Dette kan være en hue, en paraply, en køkkenklud eller et forklæde.

VertiHooks fåes nu.

Køb nu

VertiLight

VertiLight er en stilren upside-down væglampe, som findes i mange farver og to størrelser: VertiLight og VertiLight Mini. Der er anvendt en stofledning, som matcher farven på lampen.

Med et minimalistisk design kan lampen bruges forskellige steder i hjemmet og kombineres med vores andre produkter for et unikt vægdesign. Med andre ord.

VertiLight kan købes nu.

Køb nu

VertiMirror

VertiMirror er et minimalistisk spejl der kommer i to forskellige størrelser, som kan indgå med vores andre produkter.

Du kan skabe dit eget unikke vægdesign med vores modulsystemer, eller lade VertiMirror hænge for sig selv.

Play with Verti Copenhagen.

Køb nu

VertiJewelry

VertiJewelry er en enkel og smart smykkeholder til væggen med et strømlinet design, der kan bruges til forskellige formål.

VertiJewelry er en enkel og smart smykkeholder til væggen med et strømlinet design, der kan bruges til forskellige formål.

VertiJewelry fåes igen starten af 2021. Og så i vores innovative plantebaseret materiale.

Køb nu

VertiAccessories - låg til for VertiPlants og VertiPlants Mini

Vi har designet låg til VertiPlants og VertiPlants Mini i forskellige materialer. Det giver dig mulighed for at bruge vægkrukkerne til flere formål såsom opbevaring eller som en hylde med brug af låget.

VertiAccessories fåes nu.

Køb nu

Bring naturen indenfor

Vi vil gøre det muligt at skabe grønne områder for at skabe et bedre indeklima for alle

Bliv inspireret

Se alle
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user verticopenhagen does not have permission to use this feed type.
Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!