VertiLight • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK / Betal via MobilePay

NO PLASTIC – MADE FROM PLANTS-BASED MATERIAL

VertiLight

999 kr.

  • Ingen plastik, kun plante-baseret materiale
  • Produceret og designet i Danmark
  • Levering inden for 1-3 dage i Danmark
  • Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK
  • Fuld returret
Beskrivelse Bæredygtighed Detaljer

VertiLight er produceret af planter I Danmark

VertiLight er en stilren upside-down væglampe, som findes i mange farver og to størrelser: VertiLight og VertiLight Mini. Der er anvendt en stofledning, som matcher farven på lampen.

Lampen kan monteres til at lyse i den ønskede retning.

Med et minimalistisk design kan lampen bruges forskellige steder i hjemmet og kombineres med vores andre produkter for et unikt vægdesign. Med andre ord.

Play with Verti Copenhagen

Bæredygtigt dansk design fremstillet i DanmarkVertiLight bliver fremstillet i et innovativt plantebaserede materiale i stedet for plastik materiale.Vores materiale består af ca. 94% af plante- og organiske biomaterialer. De resterende 6% er farve og grundstoffet calcium.Fabrikken vi bruger anvender primært vedvarende energi som vindenergi. Fabrikken producerer varme i forbindelse med produktionen af vores produkter og andre produkter. Denne varme distribueres ud til den lokale by Ans i Danmark via fjernvarmesystemet for at reducere CO2-udledningen yderligere.
Indeholder:LED pære (LED 5W - GU10) IP20, beslag, skruer, plugs og en ophængningsvejledning. Ledningen er 180 cm og har en stikkontakt. Lampens design gør det muligt at tilkøbe en vækstpære, der simulerer sollys, og får dine planter til at vokse.Dimensioner:VertiLight måler 301x301x136 mm.Materialer:Biopolymer bestående af ca. 94% plante- og organisk biomasse.Vægt:1 kgSKU:Fra 1101 til 1105Dansk design og produktion:Alle VertiLight er designet og produceret i Danmark.

Utallige muligheder

Verti Copenhagens formål er at tilbyde æstetik og funktionalitet i vertikale løsninger til en bæredygtig livsstil. Verti Copenhagen er et modulsystem i et strømlinet dansk design grundlagt i 2012. VertiPlants er bæredygtige og fremstilles i Danmark i et naturligt BIO-materiale. Produktionsanlægget bruger primært vedvarende energi såsom vind- og solenergi.
Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!