Bæredygtighed • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK / Betal via MobilePay

Bæredygtigt design

Planter i stedet for plastik

Verti Copenhagens produkter er lavet af kartoffelskræl og andre planterester. Ingen brug af plast, kun et innovativt plantebaseret materiale. BIO-materiale.

Materialet består af 94% planter, hvilket betyder, at vi kun udleder ca. 6% CO2.

 Produkterne produceres i Danmark på en fabrik, der primært bruger vedvarende energi, såsom vindenergi og solenergi.

Verti Copenhagen har en bæredygtig dagsorden, og sammen kan vi gøre det bedre.

Made out of potato peel
Det rigtige valg for dig – og vores planet
  • Lavet af biopolymer
  • Består af 94% planter
  • Kun 6% fra at være CO2 neutral
  • 100% sikkert at opbevare madvarer i

Vores mål for bæredygtig udvikling

Fabrikken i Danmark bruger primært vind- og sol energi til produktionen af Verti Copenhagens produkter. Den overskudsenergi der skabes i forbindelse med produktionen, bliver udledt som varme til beboerne i den lokale by, Ans. Med det valg af materiale og produktion bidrager Verti Copenhagen til FN’s Verdensmål (mål nr. 12, som skal sikre bæredygtigt forbrug og produktion).

Med planter i vores VertiPlants bidrager du til at skabe et bedre indeklima. Med den mulighed bidrager Verti Copenhagen til at udvikle bæredygtige byer og gør det muligt at etablere flere grønne områder på en ny og innovativ måde. Det er helt i tråd med FN’s Verdensmål nr. 11 og 11.7. Disse mål skal sikre at der bliver skabt inkluderende grønne offentlige rum.

VertiMirror and VertiPlants outside

Vores udviklingsmål

Vi er en virksomhed med fokus på bæredygtighed. Vi finder inspiration i FN’s Verdensmål og ønsker at sætte handling bag ordene.

Innovativt plantebaseret materiale
Det er lykkedes os at producere vores produkter i biopolymer. Det er et materiale, der består af 94% organisk plantebaseret materiale – så ingen plastik! Derfor kan vi nu sige: “VertiPlants – lavet af planter”. Materialet lever op til alle vores høje kvalitets standarder samtidig med, at det bliver produceret på en bæredygtig måde. Materialet biopolymer består blandt andet af resterne fra produktionen af kartoffelchips og sukker. Derudover er der kun farve og kalk i.

Hvornår kan plastik kaldes biopolymer? Typisk kaldes plastic for biopolymer, når det indeholder mindst 20% biologiske råvarer. EU’s standard EN 16785 opdeler biomaterialer i forskellige kategorier. Når materialet indeholder 20-40% biologiske råvarer får materialet 1 stjerne, når indholdet af biologiske råvarer er 40-60% får materialet 2 stjerner, når indholdet af biologiske råvarer er 60-80% får materialet 3 stjerner og når indholdet af biologiske råvarer overstiger 80% får materialet 4 stjerner.

Verti Copenhagens materiale får derfor 4 stjerner ud af 4 mulige. Materialet er kun 6% fra at være CO2 neutralt.

Materialet lever op til EU’s regler om fødevarer og du kan derfor plante eller opbevare frugt eller grøntsager i VertiPlants eller VertiPlants Mini.

Produktion
Fabrikken i Danmark bruger primært vind- og sol energi til produktionen af Verti Copenhagens produkter. 

Verti Copenhagens produkter er bæredygtige og fra 2021 vil alle produkter blive produceret i Danmark i et innovativt plantebaseret materiale. Vi har dog stadig enkelte produkter lavet af traditionelt plastik på lager.

Office at home
Get creative
How will you play with Verti Copenhagen?
Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!