VertiLight Mini • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK / Betal via MobilePay

NO PLASTIC – MADE FROM PLANTS-BASED MATERIAL

VertiLight Mini

749 kr.

  • Ingen plastik, kun plante-baseret materiale
  • Produceret og designet i Danmark
  • Levering inden for 1-3 dage i Danmark
  • Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK
  • Fuld returret
Beskrivelse Bæredygtighed Detaljer

VertiLight Mini er en stilren upside-down væglampe, som findes i mange farver og to størrelser: VertiLight og VertiLight Mini. Der er anvendt en stofledning, som matcher farven på lampen.

Lampen kan monteres til at lyse i den ønskede retning.

Med et minimalistisk design kan lampen bruges forskellige steder i hjemmet og kombineres med vores andre produkter for et unikt vægdesign. Med andre ord.

Play with Verti Copenhagen

VertiLight bliver fremstillet i innovativt plantebaserede materiale i stedet for plastikmateriale.Vores materiale består af ca. 94% af plante- og organiske biomaterialer. De resterende 6% er farve og grundstoffet calcium.Fabrikken vi bruger anvender primært vedvarende energi som vindenergi. Fabrikken producerer varme i forbindelse med produktionen af vores produkter og andre produkter. Denne varme distribueres ud til den lokale by Ans i Danmark via fjernvarmesystemet for at reducere CO2-udledningen yderligere.
Indeholder:LED pære (LED 5W - GU10), beslag, skruer, plugs og en ophængningsvejledning. Ledningen er 180 cm og har en stikkontakt. Lampens design gør det muligt at tilkøbe en vækstpære, der simulerer sollys, og får dine planter til at vokse.Dimensioner:VertiLight Mini måler 150x150x75 mm.Materialer:Biopolymer bestående af ca. 94% plante- og organisk biomasse eller HIPS (High Impact Polystyrene).Vægt:0,5 kgSKU:SKU: 2001, 2002 og 2016 er plantebaseret, mens 2003 til 2015 samt 2018 fortsat er af konventionel plast. Dansk design og produktion:Alle VertiLight Mini er designet og produceret i Danmark.
Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!