Privatlivspolitik • Verti Copenhagen

Fri fragt i DK ved køb over 750 DKK

Privatlivspolitik

Databeskyttelse er meget vigtigt for Verti Copenhagen, og vi ønsker at være åbne og gennemsigtige og derfor have en politisk indstilling af, hvordan dine personlige data behandles og beskyttes.

Kontroller af dine personlige data: 

Det danske firma, Verti Copenhagen ApS, er den registeransvarlige for de personoplysninger, du sender til os, og er ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslov.

Verti Copenhagen ApS

Lindenborgvej 7

2700 Vanloese,

Danmark

Virksomhedsregister: Verti Copenhagen ApS

CVR nr. 35 38 03 45

Hvor gemmer vi dine data:

Verti Copenhagen er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, der leveres af dig, indsamles sikkert gennem SSL (SecureSockets Layer). En SSL er en protokol, der krypterer dine oplysninger til koder, så dine oplysninger holdes sikre, mens de overføres via internettet. Kun PBS (din bank) har adgang til dine oplysninger.

Adgang til dine data:

Dine data kan blive delt inden for Verti Copenhagen. Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Verti Copenhagen.

Dine rettigheder

Ret til adgang:

Du har til enhver tid ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi har om dig. Du kan kontakte Verti Copenhagen, der giver dig dine personlige data via e-mail.

Ret til bærbarhed:

Når Verti Copenhagen behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke eller din aftale, har du ret til at få en kopi af dine data. Dette inkluderer kun de personoplysninger, du har sendt til os.

Ret til berigtigelse:

Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte, herunder retten til at få udført ufuldstændige personoplysninger.

Hvis du har en Verti Copenhagen-konto, kan du redigere dine personlige data under din konto.

Ret til sletning:

Du har ret til at slette personlige oplysninger behandlet af Verti Copenhagen når som helst undtagen i følgende situationer:

* du har en løbende sag med kundeservice.

* du har en åben ordre, som endnu ikke er sendt eller delvist sendt.

* du har en uafviklet gæld hos Verti Copenhagen, uanset betalingsmetode.

* din gæld er blevet solgt til en tredjepart inden for de sidste tre år eller et år for afdøde kunder.

* din kreditansøgning er blevet afvist inden for de sidste tre måneder.

* hvis du har foretaget et køb, gemmer vi dine personlige data i forbindelse med din transaktion for bogføringsregler.

Din ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring:

Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring, herunder profilanalyse foretaget til direkte markedsføringsformål.

Du kan fravælge direkte markedsføring på følgende måde:

* efter instruktionerne i hver marketing-mails.

Ret til begrænsning:

Du har ret til at anmode om, at Verti Copenhagen begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

* hvis du modsætter dig behandling af dine personlige data mod Verti Copenhagens legitime interesse, skal Verti Copenhagen begrænse al behandling af sådanne data i afventning af verificering af den legitime interesse.

* hvis du hævder, at dine personlige data er forkerte, skal Verti Copenhagen begrænse al behandling af sådanne data i afventning af verificering af nøjagtigheden af ​​de personlige data.

* hvis behandlingen er ulovlig, kan du modsætte dig sletning af personoplysninger og i stedet anmode om begrænsning af brugen af ​​dine personlige data.

* hvis Verti Copenhagen ikke længere har brug for personoplysningerne, men det kræves i henhold til forsvar af juridiske krav.

Sådan forfølger du dine rettigheder:

Vi tager databeskyttelse meget seriøst og håndterer derfor dine anmodninger i forhold til dine rettigheder angivet ovenfor. Du kan altid nå os på info@VertiCopenhagen.dk

Opdateringer til vores fortrolighedsmeddelelse:

Vi bliver muligvis nødt til at opdatere vores fortrolighedsmeddelelse. Den seneste version er altid tilgængelig på vores hjemmeside www.VertiCopenhagen.dk. Vi kommunikerer alle væsentlige ændringer i fortrolighedsmeddelelsen, for eksempel formålet med, hvorfor vi bruger dine personlige data, identiteten på den dataansvarlige eller dine rettigheder.

Get 10% off your next order

Get 10% off your next order

Sign up for our newsletter and keep updated with news and offers.
By entering your email and signing up, you accept our Privacy Policy.

You have successfully subscribed. Welcome!