Vertical garden

OM VERTI COPENHAGEN

Hos Verti Copenhagen tror vi på individualitet og funktionalitet; værdier som vi bringer til live igennem kreativt design. Vores produkter er innovative og høj kvalitets dansk design – og oftest lavet i Danmark. Vi søger at gøre din bolig smukkere og give dig et bedre indendørs miljø på en ansvarlig måde. I efteråret 2019 udvidede vi vores sortiment med endnu flere byggeklodser således at du kan bygge din helt egne unikke væg. Vores produkter passer til en række formål, der gør det muligt at bringe naturen ind i dit hjem og tilpasse dit rum med enkle og praktiske designs.

Vores produkter forhandles nu i 16 forskellige lande og over 250 butikker rundt om verdenen.

DANSK DESIGN

Designer Rikke & Jens raecke

Verti Copenhagen opstod som VertiPlants i 2012 og skiftede navn i 2018, efter en større udvidelse af produktsortimentet. Bag det innovative design står ægteparret Rikke og Jens Raecke. Alle vores produkter er skabt i et strømlinet og skandinavisk design med fokus på kvalitet. Dansk Design handler om at skabe æstetiske produkter baseret på skandinaviske værdier som funktionalitet, enkelhed, og minimalisme. 

PLAY WITH
VERTI COPENHAGEN

Kom bag om scenen og oplev hvordan VertiPlants BIO bliver fremstillet. Se mere herunder…

Vi anvender cookies på verticopenhagen.dk for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke OK giver du samtykke til anvendelse af cookies på denne side