VERTI COPENHAGEN

Bæredygtigt Dansk Design

Verti Copenhagen blev grundlagt i 2012 og er et modulbaseret system i strømlinet dansk design.

VertiPlants er bæredygtige og bliver fremstillet i Danmark i et naturmateriale. Fabrikken anvender primært vedvarende energi som vind- og sol energi.

Vores mål er, at alle vores produkter producers i bæredygtige materialer inden for 2 år.

Der bliver løbende lanceret nye byggeklodser til systemet. Allerede nu giver Verti Copenhagen dig rig mulighed for at lege med byggeklodserne.

Play With Verti Copenhagen

Stilren vægkrukke
med kombi funktion

VertiPlants er en stilren vægkrukke designet på en smuk og simpel måde, så den kan bruges til mange forskellige formål.

Du kan kombinere flere VertiPlants og skabe din egen unikke væg, eller du kan blot lade en enkelt vægkrukke pynte din væg.

Klik på billedet for mere information.

VertiHooks – Hook Up

VertiHooks er et minimalistisk krogsystem, der kan monteres på væggen. Det består af en bagplade og kroge, der er fås i hvid, sort, eg, valnød og messing.

VertiHooks kan kombineres med vores andre produkter og derved kan du skabe et unikt vægdesign, eller du kan hænge det for sig selv på væggen for et enkelt look.

Klik på billedet for at lære mere om produktet.

Få en lækker
belysning i hjemmet

VertiLight er en stilren væglampe, som findes i to størrelser: VertiLight og VertiLight Mini.

Med et minimalistisk design kan lampen bruges forskellige steder i hjemmet og kombineres med vores andre produkter for et unikt vægdesign.

VertiLight lanceres nu.

VertiJewelry –
A Girl's Best Friend

VertiJewelry er en enkel og smart smykkeholder til væggen med et strømlinet design, der kan bruges til forskellige formål.

Du kan kombinere en eller flere smykkeophæng med vores andre produkter, eller du kan blot have én hængende på væggen for et enkelt og simpelt look.

Lille spejl på
væggen der

VertiMirror er et minimalistisk spejl, i to forskellige størrelser, som kan hænge på væggen forskellige steder i hjemmet.

Du kan enten kombinere VertiMirror og VertiMirror Mini med vores andre produkter og skabe dit eget unikke vægdesign, eller lade dem hænge for sig selv.

Klik på billedet for mere information.

Se hvordan du kan
kombinere vores produkter

Vores store udvalg af låge kan kombineres med vores VertiPlants og giver dig mulighed for bruge vægkrukken både som opbevaring og vase.

Klik på billedet for at se vores udvalg af låg og hvordan du kan kombinere vores produkter.

Få den ultimative
hygge i dit hjem​

Hygge er et udtryk for de enklere glæder i tilværelsen; en varm kop kaffe, et blødt uldtæppe eller et tændt stearinlys i vinduet. 

VertiHygge er et multifunktionelt produkt, håndlavet i Danmark. Funktionen er både som lysestage og som vase til blomster og plater. 

Produktet består af en kombination af naturlige materialer som træ, messing og 100% genbrugt polyester. 

Klik på billedet for mere information.

Vi anvender cookies på verticopenhagen.dk for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke OK giver du samtykke til anvendelse af cookies på denne side