Handelsbetingelserne er gældende for ethvert køb på denne hjemmeside. Der tages dog forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer, prisfejl og tastefejl.

LEVERING

Fragt i Danmark koster 38 DKK. Fragtprisen for det specifikke land oplyses ved bestilling i shoppen. 

Din bestilling afsendes hurtigst muligt og senest inden for 3-5 hverdage. Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, vil du blive kontaktet.

Alle Verti Copenhagen produkter leveres i en smuk æske og klar til brug.


BETALING

Vi tager imod følgende kreditkort: VISA, MasterCard, American Express, Diners Club & JCB.


FORTRYDELSESRET & REKLAMATION

Skulle du fortryde dit køb, kan du returnere varen indenfor 14 dage fra modtagelsen, såfremt varen er intakt. Varen skal returneres med alt medfølgende tilbehør, såsom skruer o.l., og skal returneres i original emballage. Ved returnering betaler kunden porto.

Varen returneres med PostNord til:

Verti Copenhagen ApS, Lindenborgvej 7, 2720 Vanløse. 

Når Verti Copenhagen modtager varen, bliver varen tjekket for skader og manglende tilbehør, og såfremt varen er intakt, vil kunden få tilbagebetalt beløbet betalt for varen.


I tilfælde af reklamation betaler Verti Copenhagen porto. Kunden kan miste sit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet, fordi: kunden reelt har taget varen i brug; varen er blevet beskadiget, mens kunden har haft ansvaret for den; kunden har håndteret varen på en anden måde, end hvad der er hensigtsmæssigt i forhold til den varetype, det drejer sig om i hvert enkelt tilfælde; kunden har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

 Varer sendt til ovenstående adresse pr. efterkrav modtages ikke.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Verti Copenhagen
Lindenborgvej 7
2720 Vanløse
Danmark

CVR: 35 38 03 45
Telefon: + 45 20 12 36 47
Mail: info@verticopenhagen.dk
Hjemmeside: www.verticopenhagen.dk

Vi anvender cookies på verticopenhagen.dk for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke OK giver du samtykke til anvendelse af cookies på denne side