Gitte

En behandling til dig hvor der lægges stor vægt på, at ansigtets naturlige udtryk bevares.

Dét at være en god psykolog handler om flere forskellige ting. Som det første er det vigtigt, at man som psykolog kan skabe en god relation til dig. Det vil sige, at du er i nogle rammer, hvor du føler dig set, hørt og forstået. Du skal gerne føle, at du er i et varmt miljø, hvor du føler dig tryg ved din psykolog. Når psykologen kan skabe denne form for relation til dig, peger mange studier på, at terapien bliver mest effektiv. Det spiller altså en stor rolle, at du

føler dig i gode hænder. En god psykolog har naturligvis også den rette ekspertise til at kunne hjælpe dig. Måden du kan se efter det er, om psykologen har et sprog for de ting du oplever. Altså, kan vedkommende bl.a. sætte ord på dine oplevelser og følelser. Desuden kan du også se efter den erfaring psykologen har. Hvad har personen arbejdet med? Har personen taget ekstra kurser eller andet for at holde sig opdateret? Har personen specialviden om de udfordringer du har?

Hvis du ikke er sikker på, hvad du præcist skal have hjælp til, så er du stadig velkommen til at kontakte mig på 61713164 eller skrive til mail@psykologhogh.dk.

Del på facebook